dijous, 5 de novembre del 2015

Presentació del llibre DIAGONAL 3.650 DIES DESPRÉS el dissabte 21.11.2015 al Museu de la Vida Rural


Aquest 2015, fa 3.650 dies que deixava la ciutat de Barcelona per anar a viure en un llogarret situat a l’interior de la Catalunya rural. El llibre d’autor (35 exemplars numerats i signats) DIAGONAL 3.650 DIES DESPRÉS és un relat fotogràfic del meu retrobament amb la ciutat, més concretament amb la Diagonal; aquest mosaic arquitectònic que ens explica l’evolució econòmica i el creixement urbanístic de Barcelona. 

Tot i que jo he fonamentat aquest relat fotogràfic sobre la Diagonal, aquesta via transcendental que talla abruptament el ritme de l’horitzontalitat i la verticalitat de la quadrícula de l’Eixample, he volgut presentar-lo en primícia al territori que va acollir-me, i més concretament al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí espai sense el qual molts residents a la Conca de Barberà ens sentiríem orfes i desatesos culturalment parlant. 

He col·laborat amb l’equip del Museu en diferents ocasions i com que a ambdós ens agrada treballar en formats no habituals, hem organitzat una matinal fotogràfica (21.11.2015) amb motiu de la presentació de DIAGONAL 3.650 DIES DESPRÉS. L’acte central d’aquesta matinal serà “Diàleg amb Josep Bou conduït per Albert Carreras”, però també hi haurà projecció d’un vídeo-resum del llibre, debat obert amb els assistents… i l’opció de dinar junts en acabar l’acte. 

PROGRAMA MATINAL FOTOGRÀFICA AL MVR 

Dissabte 21 de novembre de 2015 

11.30 Rebuda dels assistents al MVR. 
11.45 “Diàleg amb Josep Bou conduït per Albert Carreras”. 
          Projecció vídeo-resum del llibre. 
          Debat obert amb els assistents. 
13.30 Clausura de la matinal fotogràfica. 

14.00 Dinar (opcional) 
Hostal Les Disset Fonts de l’Espluga de Francolí. 

Si esteu interessats en quedar-vos a dinar heu de reservar plaça abans del 17 de novembre de 2015 enviant un correu a josepbou@josepbou.com o un missatge privat de Facebook a la Teresa Jové. 

Josep Bou