dimecres, 9 de maig del 2018

Programa de la Trobada Fotogràfica Gastronòmica a l’Espluga de Francolí


El fotògraf Albert Carreras, bon amic de PASSANANT FOTO, ha preparat una Trobada Fotogràfica Gastronòmica a l’Espluga de Francolí perquè puguem gaudir d’una visita comentada de l’exposició “The Dust Bowl. Quan la natura es rebel·la” que acull el Museu de la Vida Rural. Al cloure la visita encetarem conversa, conduïda per l’Albert Carreras i jo mateix, amb els assistents parlant del que va suposar la producció de l’equip de fotògrafs de la Farm Security Administration (FSA) dels EUA (1930-40) o d’algun dels seus integrants (Walker Evans, Lange, Rothstein, Lee o Gordon Parks). 

PROGRAMA. Dissabte 2 de juny de 2018 

10.30 Visita comentada a l’exposició “The Dust Bowl. Quan la natura es rebel·la” a càrrec d’Albert Carreras. Al cloure la visita encetarem conversa conduïda per l’Albert Carreras i jo mateix amb els assistents sobre l’exposició. 

12.00 Visita a la ferreria històrica de Cal Biel. 

14.00 Dinar a les Disset Fonts. Preu menú cap de setmana (20 € aprox.) 

La Trobada és oberta a tothom. Si hi esteu interessats heu de confirmar la vostra assistència abans del 30 de Maig de 2018. Correu teresa@josepbou.com o missatge privat via Facebook. Espero comptar amb la vostra presència. 

Josep Bou – Fotògraf