dimecres, 28 de gener de 2015

Passanant FOTO: Novetats - Innovaciones


Després d’una anàlisi llarga, profunda, minuciosa… de la trajectòria i evolució de la Trobada Fotogràfica Passanant FOTO, i havent-ho parlat amb tot l’equip, hem arribat a la conclusió que hem de reestructurar-la, dissenyar-li un nou format i, sense trair-ne la seva filosofia, dotar-la de nous continguts. 

I ara què? Ens hem preguntat. Doncs ara és l’hora de donar-li a Passanant FOTO un respir, un descans, un temps per tal que pugui reeixir de nou amb força i les energies plenament renovades. Com que tenir un programa enllestit per a una data concreta suposaria no respectar els resultats i valoracions de l’anàlisi que hem fet aquests darrers mesos, hem resolt que l’edició de la Trobada Fotogràfica Passanant FOTO 2015 no serà, com era habitual, al començament del maig. 

Com que la voluntat ferma de tot l’equip és la de mantenir contacte amb tots vosaltres, seguirem donant suport, informant, programant… activitats que estiguin vinculades amb l’art i molt especialment amb la fotografia, i per això us demanen la vostra complicitat i col·laboració. 

Moltes gràcies a tots els que ens heu feu costat al llarg de les nou edicions i esperem retrobar-nos en properes activitats i esdeveniments vinculats a la fotografia. 

Director-Creador de Passanant FOTO 

Después de un análisis largo, profundo, minucioso… de la trayectoria y evolución de la Trobada Fotogràfica Passanant FOTO, y habiendo hablado con todo el equipo, llegamos a la conclusión que hemos de reestructurarla, diseñarle un nuevo formato y sin traicionar su filosofia darle nuevos contenidos. 

¿Y ahora qué? Nos hemos preguntado. Pues ahora ha llegado el momento de darle a Passanant FOTO un respiro, un descanso, un tiempo para que pueda resurgir de nuevo con fuerza y las energías plenamente renovadas. Como tener un programa para una fecha concreta supondría no respetar los resultados y valoraciones del análisis realizado en los últimos meses, hemos resuelto que la edición de la Trobada Fotogràfica Passanant FOTO 2015 no será, como era habitual, a primeros del mes de Mayo. 

Como la voluntad firme de todo el equipo es la de mantener el contacto con todos vosotros, seguiremos dando soporte, informando, programando… actividades que estén vinculadas con el arte y muy especialmente con la fotografía, y por eso os pedimos vuestra complicidad y colaboración. 

Muchas gracias a todos los que nos habéis dado soporte a lo largo de las nueve ediciones y esperamos reencontrarnos en próximas actividades y acontecimientos vinculados a la fotografía. 

Director-Creador de Passanant FOTO