divendres, 26 d’agost del 2016

Programa de la Trobada Cultural - Fotogràfica a Tarragona


Passanant FOTO organitza una Trobada Cultural - Fotogràfica a Tarragona el dissabte 17 de setembre de 2016 i com totes les anteriors és oberta a tothom que hi estigui interessat. 

Per aquesta vuitena Trobada us proposem: 

11:30 Trobada al Bar el Portal. Plaça Pallol de Tarragona. 

12:00 Visita guiada a càrrec del fotògraf Pep Escoda a l’exposició “La Festa als Ulls” de l’Antonio Nodar que està exposada a la Casa de la Festa. c/ Via Augusta, 4. Entrada lliure. 

14:00 Dinar a “Osteria Lab”. Preu 20,00€ (tot inclòs). c/ Comte, 12 de Tarragona. A l'hora de la sobretaula en Pep Escoda ens parlarà sobre el seu llibre "HAVANA BIKE" que ha presentat aquesta mateixa setmana a Tarragona.

17:00 Visita a l’exposició del fotògraf Josep Maria Ribas Prous que acull la Fundació Forvm.  c/ d’en Granada, 11. Entrada lliure.

OPCIONAL.- Depenent de quan cadascú vulgui tornar a casa, us proposem una tertúlia de caire informal entre tots els assistents compartint un: cafè, te, gintònic, whisky… després de dinar. Per reservar plaça heu de contactar amb Teresa Jové. La data límit és el 15 de setembre de 2016. Correu electrònic: teresa@josepbou.com o missatge privat via Facebook. 

Director-Creador de Passanant FOTO