dimarts, 13 de juny del 2017

ULL DE BOU [ 03.7.24 ]


ULL DE BOU és la meva mirada de fotògraf al territori, proper o llunyà, que he trepitjat. A l’hora de construir la col·lecció ull de Bou he exercit el dret que té qualsevol autor de fer-ho des de la més absoluta llibertat. La fotografia ens mostra un instant: aquest instant té una història que quedarà atrapada per sempre més, es convertirà en un objecte de demostració que el pas del temps el farà més valuós i potser fins i tot en una segona mirada i descobrim nous matisos. 
Aquest col·lecció ull de Bou consta de diverses parts, el contingut i intenció de les quals és també variat i divers. M’interessa apuntar que hi ha una revisió, però també una nova construcció de imatges. 
La col·lecció ULL DE BOU [03.7.24] de 10 fotografies de les parets blanques del Museu Guggenheim de Bilbao són totes elles imatges concretes que mostren la interacció entre un espai curull i un espai desert, però són, també, una mostra palpable del grau de llibertat en que tot autor té que acarar la creació i construcció de la seva obra.

 -Interaccions entre espais- 











* Col·lecció privada. © 2017