divendres, 2 de febrer del 2018

Programa de la Trobada Fotogràfica Gastronòmica a Igualada. FineArt 2018


Durant la sobretaula de la darrera Trobada Fotogràfica a Balaguer, organitzada per un grup d’amics de PassanantFOTO, es va parlar de que estaria bé retrobar-nos de al FineArt Igualada i apart de visitar les exposicions aprofitar per fer una visita fotogràfica al “Cementiri Nou d’Igualada” de l’arquitecte Miralles. 
La Rosa de Cyan a parlat amb l’Ajuntament i aquest ens obrirà les dependències que normalment estan closes per tal que puguem accedir a elles per fotografiar-les. 
Hem pensat que estaria bé un programa obert perquè tothom pugui adaptar-lo als seus interessos, i per això hem fixat una hora de trobada a primera hora i una altra per l’hora de dinar. El reste de temps cada un, lliurament, decidirà que fa amb ell i quines exposicions visita. 

PROGRAMA. Dissabte 3 de Març de 2018 

10.00 Trobada al Cementiri Nou. Carrer dels Països Baixos, 23, Igualada. 
11.00 Visites exposicions FineArt Igualada. 
14.30 Dinar al Restaurant el Jardí d’Igualada. Rambla St. Isidre, 12. Igualada.
16.00 Visites exposicions FineArt Igualada. 

La Trobada és oberta a tothom. Si hi esteu interessats heu de confirmar la vostra assistència abans del 22 de Febrer de 2018. Correu teresa@josepbou.com o missatge privat via Facebook. Espero comptar amb la vostra presència. 


* La fotografia que encapçala la notícia és del "Cementiri Nou d’Igualada. © 2007 Josep Bou. Pàgina 108 / 109 del llibre “IMAGINA’T els interiors d’Igualada”.