dimarts, 22 d’agost de 2017

ULL DE BOU [ 07.7.34 ]


ULL DE BOU és la meva mirada de fotògraf al territori, proper o llunyà, que he trepitjat. La fotografia, com jo l’entenc, és un missatge visual sobre l’esdeveniment que registra, però també és un forma senzilla de comunicar als lectors de imatges “he decidit que allò que estava veient mereixia ser capturat”.
La col·lecció ull de Bou que consta de diverses parts, on el contingut i la intenció de les quals és variat i divers, està construïda des de la més absoluta llibertat. En ella hi ha imatges construïdes recentment, però no totes elles, doncs hi ha temes –com les parets mitgeres- que, des de fa molts anys, són una constant a l’arxiu. 
Per la construcció de la col·lecció ULL DE BOU [07.7.34] m’he centrat en les parets mitgeres –aquesta paret que pertany a dues finques veïnes amb un regim especial d’indivisió que permet a cada propietari carregar i aprofitar fins a la meitat del seu gruix- que exhibeixen impúdicament secrets i intimitats, mons ocults i dissimulats, rastres de vida, el pas del temps…, però també intervencions artístiques, doncs des de fa un temps les mitgeres s’han convertit en un espai idoni per l’exhibició d’art al carrer. 

 -Mitgeres- 


* Col·lecció privada. © 2010 / 2017