diumenge, 17 de desembre del 2023

L’exposició fotogràfica “L’Ateneu vist per JOSEP BOU” a Igualada

 

A la primera reunió del mes de març de 2023 amb direcció de l’Ateneu Igualadí on vam proposar-me la creació d’una exposició fotogràfica singular sobre l’entitat igualadina, exposició amb la qual volien clouré la celebració del 160è aniversari, la Teresa i jo, ja vam percebre que tot aniria molt bé. I així ha estat. 
 
Sóc un gran defensor de la importància dels equips en qualsevol projecte (i els que em coneixeu sabeu que ho repeteixo sempre que puc) i l’equip que he tingut en la realització de l’exposició fotogràfica «L’Ateneu vist per JOSEP BOU» que vàrem inaugurar el passat 14 de desembre 2023, ha estat de luxe. 
 
La inauguració fou un gran èxit d’assistència i això ningú pot negar-ho, doncs diria que en alguns moments es va assolir la capacitat màxima de l’espai. Comptar amb el suport dels igualadins i de gent vinguda de: Lleida, Tarragona, Barcelona, Reus, Vallbona... reconforta i anima. Però deixeu que us digui que allò que va reconfortar-nos més, a mi i a la Teresa, d’aquell capvespre - a part de les enhorabones i felicitacions - fou l’ambient que es respirava a la sala. 
 
FOTOGRAFIES FETES UNES HORES ABANS DE LA INAUGURACIÓ
 




 
 FOTOGRAFIES FETES A LA INAUGURACIÓ